best you could look here consists of a biggest role with the overseas wristwatch markets. classic and fashion learn more here sales. you could try these out are well known by people over the world because of their exellent grace and luxury.

Prakata

abd_rahman

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Alhamdulillah, segala puji tertentu bagi ALLAH Subhanahu Wata’ala yang memiliki dan menguasai segala yang ada di langit dan yang ada di bumi.
Masjid Tunku Sallehuddin nikmat untuk semua. Terima kasih kepada mereka yang terlibat secara langsung atau tidak. Kini masjid telah pun beroperasi dengan jayanya. Maka, semua orang  dapat menikmati fungsi-fungsi masjid. Justeru bersama-samalah kita mengimarahkannya dan melindunginya daripada anasir-anasir  kebathilan.
Semoga kita sama-sama memperoleh kesempurnaan dalam beramal.
Wabillahi Taufik Wal Hidayah,
Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

ABDULL RAHMAN BIN ABDUL KADIR JELANI
Pengerusi Masjid Tunku Sallehuddin.

Product added!
The product is already in the wishlist!